• Ring med snoet bånd - sølv
    Ring med snoet bånd - sølv

Ring med snoet bånd - sølv

699,00 DKK

Denne båndformede ring er dannet af to glatte stænger med en snoning i midten. Ringen er fra germansk jernalder, 5.-6. årh, og del af et guldfund ved Stenhavegård i Hørsholm. Originalen er udstillet på Nationalmuseet i København. Ringen er meget brugt som vielsesring på grund af den klassiske og enkle dekoration, som passer godt til både mænd og kvinder.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser og metaller, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop. Du kan bl.a. bestille ringe i f.eks. hvidguld, eller bestille en ring i en anden størrelse, som rækker ud over størrelserne 50-60.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30717
Periode: Jernalder
Materiale: Sterlingsølv
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.