Om os

Nationalmuseet, Frilandsmuseet, Kongernes Jelling, Trelleborg og Frøslevlejrens Museum har egne museumsbutikker, hvor man kan købe alt fra bøger, historiske smykker, legetøj og andre kvalitetsvarer. Lad dig inspirere, forkæl dig selv eller gå på gavejagt i det unikke udvalg af historiske varer i butikkerne. Vores webshop har et stort udbud af de varer som museumsbutikkerne sælger.

Geske Svensson

Indkøber / Shop Supervisor (Tøjhusmuseet)

Er ansvarlig for butikken på Tøjhussmuseet og hun er en knag til at finde de helt rigtige ting og sager fra dengang bedstefar var dreng. Hun er også vores ’husdesigner’ og strikker historiske jakker.

Christian Johansen

Webshop-redaktør (Nationalmuseet)

Christian er vores webshop-redaktør og virtuelle diskenspringer og sørger for, at der er rigeligt med varer på hylderne. Han elsker fordybelse i god mad, historie og sjove spil og tegneserier.

Pirita Taskinen

Områdeansvarlig for butikken / Smykkeekspert

Pirita er vores smykkeekspert, og hun brænder for at finde de helt rigtige historiske smykker til os fra alle afkroge af verden. Hun er en kanon fotograf, som tager de bedste billeder - også til shoppen hér.

Axel Pedersen

Indkøber / Shop Supervisor (Nationalmuseet)

Axel er vores rutinerede indkøber som sørger for, at der altid er nok af alt. Han er også vores ekspert i slotte, herregårde, gammelt legetøj og delikatesser, bl.a. vikingesalt og lækker mjød.

Leif Olsen

Boghandler

Leif er vores meget erfarne og dybt kompetente boghandler og han ved i sagens natur meget om bøger og alt muligt andet. Han har personligt mødt både Saxo og Gutenberg. Stik den …

Malene Dannefer

Ekspedient

Malene er allevegne. En levende blæksprutte, der ekspederer, fylder op, rydder op, pakker op, pakker i … man bliver helt forpustet. Og så er hun historiefortælleren i butikken på Frilandsmuseet.

Vi vil gerne høre fra dig