• Himmelskiven fra Nebra
    Himmelskiven fra Nebra

Himmelskiven fra Nebra

1.298,00 DKK

Et spændende og iøjnefaldende halssmykke fra bronzealderen. Smykket er en lille kopi af himmelskiven fra Nebra i Tyskland. Selve fundet fra Nebra er en tynd bronzeskive med en diameter på omkring 30-32 cm.

Skiven kom "pludselig" på det internationale antikvitetsmarked i 2001. Sælgeren påstod, at den var blevet fundet af illegale skattejægere med en metaldetektor i 1999. Da disse blev pågrebet, kunne de vise arkæologerne flere ting fra samme fundsted, som er blevet anvendt til datering af fundet.

Det smukke vedhæng er udført i massiv bronze. Himlen er i patineret bronze og himmellegemerne er belagt med 14 kt. guld. Snoren, som er 1 meter lang, er udført i solid sort bomuldssnor med knudeskjulere for enden, der er fremstillet af forgyldt messing. Længden på snøren betyder, at du kan få en smuk afslutning af smykket med snøren og de to knudeskjulere hængende ned ad ryggen. Smykket kan alternativt bruges som broche.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33758
Periode: Bronzealder
Materiale: Patineret bronze, guld, forgyldt messing og bomuldssnor
Mål (BxH) i cm: Himmelskive: 4,2 Snor: 1 meter

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.