Ugler som salt & peber-sæt

Ugler som salt & peber-sæt

Salt- og peberbøsse udformet som to natugler. Et festligt samtaleemne der også pynter ved frokostbordet.

Uglerne er udført i stentøj og malet i hånden. Der kan derfor forekomme forskelle mellem de ugler du ser på billedet og dem du modtager. De tåler maskinopvask.

Natuglen er den mest udbredte ugle i Danmark. Da den er en standfugl, kan man høre dens tuden det meste af året. Uglen forekommer i flere farver. Fra grå over det brune til det rødlige. Ungerne er til gengæld næsten helt hvidgrå og meget dunede.

Materiale: Keramik, plastik
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 4,5 x 8