Rustik murstensform til krydderurter og opbevaring - unika

Rustik murstensform til krydderurter og opbevaring - unika

Her får du en smuk, rustik og meget dekorativ form til at fremstille mursten, som allerede har været i brug til formålet, men som nu fremtræder med en smuk patina af brugt træ og rustne jernbeslag, - beslag, som holder formen sammen.

Du kan bruge formen til opbevaring af alt fra kontorartikler, garn og andre småsager. Den kan også bruges til krydderurter, men det vil kræve, at du har urterne i nogle små vandtætte glas- eller keramikbeholdere eller krukker, idet murstensformen ikke er vandtæt i sig selv.

Du skal i øvrigt også være opmærksom på, at de rustne metalbånd, som holder formen sammen, ikke kommer i kontakt med vand, hvis du har den stående på et køkkenbord, som kan være modtagelig for farve, på samme måde som friske bær kan afgive farve til en træbordplade.

Vælger du alligevel at sætte formen på en underlag, som kan absorbere vand og farve, vil det ikke efterfølgende være muligt at drage hverken Museumsbutikken eller vores leverandør til ansvar for dette.

Materiale: Træ og jern
Mål (BxHxD) i cm.: 31 x 10 x 14,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.