Romantisk forklædekjole - 3-5 år

Skøn kjole til de mindste. Kjolen er i sildebensvævet bomuld og de røde og hvide striber leder straks tankerne hen på Carl Larsson, Madicken og ikke mindst Ida fra Emil fra Lønneberg. Ren svensk landlig idyl.

Kjolen lukkes bag på med stofknapper. Den kan vaskes på 60 grader.

Materiale: Bomuld

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.