Ophæng i cedertræ mod møl

Praktiske ophæng der passer på bøjlestangen. Ophængene er udskåret i ubehandlet cedertræ, hvis naturlige dufte sender møl, myrer, sølvfisk og andet kryb langt væk. Duften er til gengæld skøn for os andre, så det er en fryd at åbne garderobeskabet. Når ophængene efter et stykke tid mister deres duft, skal du bare slibe let på dem med fint sandpapir, så er de som nye.

Bemærk at dette er et naturprodukt der bruges til biologisk bekæmpelse af skadedyr.

Materiale: Red Western-cedertræ, metal
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 26,5