• Musvit snittet i træ
    Musvit snittet i træ
  • Musvit snittet i træ

Musvit snittet i træ

179,00 DKK

Lille figur snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. En meget realistisk udgave af en musvit. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en musvit lige foran dig ... næsten. I hvert fald vil den pynte på en hylde, på bordet eller i vindueskarmen.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den fugl, du ser på billedet, og den, du modtager.

Musvitten er den største af de herboende mejsefugle. Den er meget almindelig og kendes på sin sorte hoved med de hvide kinder og det sorte bælte ned over maven. Jo større et bælte, jo højere rang i flokken. De fleste musvitter i Danmark er standfugle og holder til i løvskov eller i haver.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34555
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, metal
Mål (BxHxD) i cm.: 11 x 7,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer