Messing sekstant i træ-æske

En sekstant er et instrument der måler afstanden mellem et synligt punkt på horisontlinjen og et himmellegeme. Hvis man f.eks. bruger solen kan man, ved opslag i en tabel, bestemme den breddegrad man befinder sig på.

Hvis al den sømandssnak synes for svært, kan du trøste dig med at sekstanten er smuk bare at have stående fremme.

De første primitive sekstanter, uden kikkert og spejle, kom i brug allerede i 1500-tallet.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.