Lille sød honningbi i filt - ophæng

Bier er nogle spændende små dyr. Og de er meget vigtige, for de bestøver mange blomster både i naturen og på markerne. Fordi de bestøver blomsterne kan både vi og mange af dyrene i naturen få mad. Og så får vi naturligvis også den dejlige, søde og velsmagende honning fra bierne.

Her får du en kær lille honningbi i filt til at hænge op derhjemme på dine sommergrene i vasen, på dit juletræ ... eller måske skal du bruge den som en sød lille gave til én, som er vild med bier, selv fremstiller honning, eller som måske er med i kampen på den ene eller anden måde for at redde vores bier.

PS. Ophænget er ikke legetøj, og udelukkende til dekoration. Må ikke komme i nærheden af børn under 3 år.

Materiale: Filt
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 10