• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Krigen mod plastik - Indkøbsnet udformet som håndgranat

Krigen mod plastik - Indkøbsnet udformet som håndgranat

Krigen mod spild og mikroskopisk plastik i verdenshavene fortsætter! Vi er med på holdet og har oprustet med et virkelig solidt forårsgrønt indkøbsnet i nylon, der kan holde til store og mange indkøb. Nettet hentes frem fra ’håndgranaten’ i stof, og kan - når det ikke bruges - hænge indvendig i din taske, da der er en nøgleringskrog syet fast som ’sikring’. Så er du kampklar uden at gå på kompromis med miljøet.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Nylon, metal
Mål (BxH) i cm: 6 x 9 (granat), 28 x 50 (net)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.