• Håndlavet knage med hornugle snittet i træ
    Håndlavet knage med hornugle snittet i træ

Håndlavet knage med hornugle snittet i træ

169,00 DKK

Sjov, anderledes og helt særlig knage med ugle-motiv til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. 

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet og hvor du samtidig kan se selve fuglen. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde uglen.

Hornuglen er Europas største ugle med en vægt på 2-4 kilogram, og har et vingefang på ca. 160-188 centimeter. Fjerdragtens grundfarve er gulbrun med brunsorte længde- og tværstriber.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den fugl, som du ser på billedet og den du modtager.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37759
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 6 x 11 x 5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.