• Håndlavet knage med hane snittet i træ
    Håndlavet knage med hane snittet i træ

Håndlavet knage med hane snittet i træ

169,00 DKK

Sjov, anderledes og helt særlig knage med hane-motiv til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde.

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet og hvor du samtidig kan se selve fuglen. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde hanen.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den fugl, som du ser på billedet og den du modtager.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37756
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 13 x 5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.