Håndlavet knage med gris snittet i træ

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af en nuttet gris til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde.

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet, og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde grisen.

Tamsvinet eller grisen er betegnelsen for den gruppe af svinefamilien, der opdrættes til slagtning og som nedstammer fra vildsvinet. Grisen bruges til en række forskellige fødevarer, f.eks. flæskesteg, koteletter, fars og bacon, og blodet kan anvendes til blodpølse. Huden kan garves og anvendes som skind til især tøj, men kan også udnyttes som fødevare for mennesker i form af f.eks. flæskesvær.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den gris, som du ser på billedet og den du modtager.

Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 11 x 5