• Håndlavet knage med gris snittet i træ
    Håndlavet knage med gris snittet i træ

Håndlavet knage med gris snittet i træ

169,00 DKK

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af en nuttet gris til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. 

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet, og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde grisen.

Tamsvinet eller grisen er betegnelsen for den gruppe af svinefamilien, der opdrættes til slagtning og som nedstammer fra vildsvinet. Grisen bruges til en række forskellige fødevarer, f.eks. flæskesteg, koteletter, fars og bacon, og blodet kan anvendes til blodpølse. Huden kan garves og anvendes som skind til især tøj, men kan også udnyttes som fødevare for mennesker i form af f.eks. flæskesvær.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den gris, som du ser på billedet og den du modtager.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37757
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 11 x 5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.