Håndlavet knage med får snittet i træ

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af et får til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde.

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde fåret.

Fåret, som også kaldes tamfår, er et drøvtyggende pattedyr. Det stammer sandsynligvis fra den vildtlevende 'muflon' i Europa og Asien. Det holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for et af de tidligst domesticerede husdyr, og har stadig stor betydning som leverandør af uld, skind og kød. Som husdyr er det udbredt i det meste af verden og har været af afgørende betydning for mange civilisationer.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på det får, som du ser på billedet og den du modtager.

Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 6,5 x 10 x 5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.