• Fødselsdagsoptog - Bondegården
    Fødselsdagsoptog - Bondegården
  • Fødselsdagsoptog - Bondegården
  • Fødselsdagsoptog - Bondegården

Fødselsdagsoptog - Bondegården

449,00 DKK

På din fødselsdag fortjener du naturligvis, at gæsterne strømmer til, fra nær og fjern. Her er det bondemanden med traktor, og han har taget flere af sine dyr med.

Pynt op på fødselsdagsbordet med bondemand, dyr, flag, lys og ikke mindst fødselsdagsbarnets alder. Koen og hesten har plads et lille lys. Grisen og lammet har plads til et tal mellem 0 – 9. Sættet inkluderer 11 tal, hvor to af dem er 1-taller, så fødselsdagen også er reddet det år, man fylder 11. Til gengæld bliver det kritisk når man fylder 22, 33, osv. Men på det tidspunkt er der nok nogen, der er vokset fra fødselsdagsoptog.

Figurerne er håndlavede i Danmark og har en god størrelse. De er rare at se på og at røre ved. Bemærk, at dette ikke er legetøj, men kun er til dekoration.

Sættet består af fem figurer, fem kæder, 11 tal og 1 flag.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36403
Periode: Nyere tid
Materiale: Polyresin

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer