• Flymodel - Sopwith Camel
    Flymodel - Sopwith Camel

Flymodel - Sopwith Camel

1.499,00 DKK

Fantastisk flot model af et klassisk fly fra 1. verdenskrig. Modellen skal samles, men det er forholdsvis ukompliceret. Flyet vil være en smuk dekoration og et samtaleemne når man har gæster.

Sopwith Camel var et af de mest populære og effektive fly under krigen. Hadet af nybegyndere og elsket af erfarne piloter. Et fly der var uhyre svært at styre, men når først man fik lært det, var det en uhyre effektiv dræbermaskine. Sopwith Camel fik æren for næsten 1300 nedskydninger.

Flyet kom dog til kort mod slutningen af krigen, hvor mere effektive krigsmaskiner, som Fokker DR1 overtog luftrummet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36845
Materiale: Træ, bomuld, metal
Mål (BxH) i cm: 25.9 x 38.1 x 12.4
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.