• Dørstopper med skovmus snittet i træ
    Dørstopper med skovmus snittet i træ

Dørstopper med skovmus snittet i træ

179,00 DKK

Dørstopper snittet i træ med den sødeste lille skovmus. Dørstopperen er malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en lille skovmus på gulvet ... næsten.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den dørstopper du ser på billedet, og så den du modtager.

Skovmusen er vidt udbredt og almindelig i Danmark, og foretrækker, på trods af sit navn, at leve i det åbne land med dyrkede arealer, gerne i raps- og brakmarker, men den lever også i levende hegn, krat, og enge, der ikke er for fugtige.

Undersiden på dørstopperen har en silikonebelægning, der forhindrer, at den glider i forhold til trykket fra døren, og på denne måde står godt fast.

Den kommer i en fin åben gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34616
Periode: Nyere tid
Materiale: Lindetræ og miljøvenlig maling
Mål (BxHxD) i cm.: Mus med æske: 4,5 x 4,5 x 17 (samme mål uden æske)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer