Blå keramik kande à la Madam Blå

Blå keramik kande à la Madam Blå

Nostalgisk vintage kande i en dejlig lys blå farve, som ubesværet leder tankerne hen på de fine gamle og danske 'Madam Blå' kaffekander. De blev produceret fra 1895 og helt frem til 1966 af fabrikken 'Glud & Marstrand'. Den smukke kande er oplagt til servering på terrassen, eller til en fødselsdag med forfriskende saftevand eller varm chokolade. Den vil også være fin som vase med f.eks. en stor buket magueritter.

Kanden er udført i keramik, men glaseringen ligner gammeldags emalje. Meget overraskende første gang man løfter på den.

Kanden kan indeholde 1,6 liter.

Kan gå i både opvaskemaskine og microbølgeovn.

Materiale: Ler, glasur
Mål (BxHxD) i cm.: 14,2 x 22

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.