• Håndsmedet lysholder
    Håndsmedet lysholder

Håndsmedet lysholder

68,00 DKK

Smuk og rustik lysholder fra den tidlige middelalder i håndsmedet jern, som kan bruges både inde og ude, sommer og vinter. Som det kan ses af billedet, så bankes - i dette tilfælde - 4 lysholdere ind i eksempelvis et stykke træ med en hammer og kan således blive et dekorativt indslag i til f.eks. jul og fejring af de 4 dage i advent. Du kan også banke dem ind i et træ eller i en stolpe i haven, hvis vinden ikke er for kraftig, og få en spændende og usædvanlig aftenbelysning. Kun fantasien sætter grænser ... Lysholderne er som sagt håndlavet og kan variere en smule i længden, men bestiller du mere end én lysholder vil vi selvfølgelig tilstræbe at give dig lysholdere, som er lige lange. Og er de en smule forskellige i længden, så kan man selv rette dem til ved at banke den ene lysholder lidt længere ind i træet end den anden.

Anbefaling: Bank gerne med et stykke gammelt stof imellem hammer og lysholderen, når den skal bankes fast. Derved bevarer man bedre den samme ensartede overflade/udtryk på jernet, så det undgår at blive blankt lige dér, hvor man har ramt med hammeren. Det er dog ikke en nødvendighed.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 180090
Materiale: Jern
Periode: Middelalder

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Thorshammer
98,00 DKK
Guden Thor
248,00 DKK