Håndlavet sort urtepotteskjuler med 3 ravne i keramik

Håndlavet sort urtepotteskjuler med 3 ravne i keramik

Elegant og helt særlig urtepotteskjuler i keramik med 3 ravne siddende på toppen. Ravnene bringer tankerne hen på Odins ravne, Hugin og Munin, som sad på hans skuldre og fortalte gudernes hersker om verdens gang.

Vær opmærksom på, at urtepotteskjulerens åbning er en smule mindre end normalt på grund af fuglenes placering på toppen og deres næb, som går ind over åbningen. Derfor er det nemmeste at tage en given købt plante eller blomst ud af plastikpotten, for så herefter at plante den om i keramik-skjuleren.

Materiale: Keramik
Mål (BxH) i cm: Ca. 25 x 23 (inkl. fugle)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.