Fin vase i økologisk uld i gråsorte nuancer - 11 cm.

Fin lille vase i gråsorte nuancer fremstillet i hånden i økologisk uld. Den er fremstillet i et af verdens ældste materialer og efter gamle metoder, men fremstår samtidig alsidig og moderne.

Indvendigt er vasen fyldt med småsten i bunden for at give den god stabilitet, så den ikke vælter. Derudover er der indsat et lille fint glasrør, som skal bruges til at sætte din lille buket i eller en enkelt fin gren eller blomst. Glasrøret - som måske kan være svært at se på billedet - er lige til at tage ud og gøre rent og nemt sætte på plads igen bagefter.

Alle materialer er naturlige, økologiske og bæredygtige. Det er lige fra etiketten i genbrugspapir, der sidder på varen, når du køber den, til valget af økologisk uld og 100% giftfri farver, der er brugt til at fremstille selve vasen.

Den vævede uld er hentet i New Zealand og de giftfri farver i Schweiz, og herefter er vasen fremstillet i Kathmandu og solstørret. Hele produktionen forvaltes af et socialt ansvarligt firma, der også arbejder for at få flere kvinder i arbejde.

Da vaserne er håndlavede, vil de alle falde lidt forskelligt ud mht. farveudtrykket, men det vil også gøre din helt unik.

Materiale: Økologisk uld, småsten og glas
Mål (BxH) i cm: 5 x 11

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.