• Drikkehorn fra vikingetiden
    Drikkehorn fra vikingetiden

Drikkehorn fra vikingetiden

129,00 DKK

Fantastisk flot vikinge drikkehorn, fremstillet i ægte kohorn. Vikingerne havde altid deres eget drikkehorn med sig overalt og var ofte sat fast i bæltet med en læderstrop. Drikkehornet blev bl.a. brugt til øl og mjød. Drikkehornet hér er omhyggeligt skyllet og vasket, herefter indvendigt skrabet, slebet og højglans poleret på ydersiden. Hornet er et naturmateriale, og derfor vil farven på det enkelte drikkehorn variere meget fra de mørke nuancer af sort og brun til den lyse brune, grå og sandfarvet.

 Anbefaling: Vi anbefaler, at du rengør drikkehornet grundigt med en flaskerenser, før du tager drikkehornet i anvendelse. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, det kan et naturmateriale som koben ikke holde til. Skyl altid drikkehornet efter brug og aftør. Rengør aldrig drikkehornet i kemikalier, opvaskemaskinen eller sæbevand. Bevar de flotte farver og glansen, ved at smøre drikkehornet ind i alm. spiseolie af og til.

Bemærk holderen på billedet er ikke inkluderet i prisen, men kan købes separat.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39054
Materiale: Kohorn
Periode: Vikingetid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Thorshammer
98,00 DKK