Æske udformet som bog - Lille

Er det en bog? En æske? Et smykkeskrin? Lidt af hvert, måske.

Udformet som en bog fra gamle dage og med for– og bagside med motiv fra renæssancen, som gør illusionen rimelig overbevisende. Men når man åbner forsiden, opdager man, at det ikke er en bog, men derimod en æske med magnetlås til hemmelige ting. En æske, der kan skjules på reolen sammen med de andre gamle bøger. Hvis man ikke har andre gamle bøger, så virker det ikke helt så godt - ja, måske ligefrem modsat. Hvor om alting er, så er det en sød og sjov æske til ting.

De tre forskellige bogæsker passer inden i hinanden.

Materiale: Træ, papir, stof
Mål (BxH) i cm: 13 x 20

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.