• Sushisokker - Nigri Reje
    Sushisokker - Nigri Reje

Sushisokker - Nigri Reje

79,00 DKK

Nej, det er ikke sushi, men det ligner til forveksling. Det er et par rigtige strømper, som kan bruges af både kvinder og mænd.

Her er det en såkaldt ”Nigri” som består af en bund af ris og skiver af fisk eller skaldyr. Men det er altså bare et par sokker.

Rigtig sushi er til gengæld en japansk nationalret, bestående overvejende af rå fisk, skaldyr og kogte ris.

Selve traditionen menes at stamme fra et sted i Asien, hvor man, 200 år efter vor tidsregning, havde held med at opbevare saltet fisk i gæret ris. Det lyder måske ikke så lækkert, men sushi er jo lige til at sætte tænderne i.

Strømperne er designet i Japan og mønstrene er ikke trykt på, men vævet ind i stoffet.

Passer til størrelse 36 - 45 for både mænd og kvinder. Kan vaskes på 30 grader.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31659
Materiale: Polyester, bomuld, nylon, spandex
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer