Sake - Tu no Honjozo - 18 cl

Sake er en gæret klar alkoholisk drik med en sødlig, vinagtig smag, lavet på ris. Det er Japans nationaldrik og var kendt allerede i 200-tallet. Som hovedregel bruges kold sake primært som aperitif eller til mad. Er den varm – hvilket vil sige 40 grader – serveres den derimod kun til mad.

Alkoholprocent: 65 %

Smagsprofil:

Dette er en såkaldt ’honjozo’ sake, dvs. der tilsættes en anelse alkohol under gæringen. Honjozo er en lettere mere aromatisk sake, med en smule bitterhed, der er meget nem at drikke. De bedste har kun tilsat meget lidt alkohol. En mild og modnet smag, og lidt til den søde side. Den kan drikkes både afkølet og opvarmet.

Materiale: Glas
Mål (BxH) i cm: 6 x 11,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.