• Japanske papirdukker
    Japanske papirdukker

Japanske papirdukker

69,00 DKK

Fem ark med hver deres papirdukke som bare skal trykkes ud og samles. Så er du pludselig i en forunderlig verden af mystiske væsner og sarte pastelfarver. Papirdukkerne er inspireret af de klassiske japanske kokeshi-dukker. Oprindeligt helt enkle dukker udført i træ og med et hoved proportionelt større end kroppen og med helt enkle ansigtstræk. Kroppen var ofte dekoreret med blomstermotiver, til gengæld var dukkerne uden arme.

Kokeshi-dukkerne var i tiden før 2. verdenskrig forskelligt dekoreret, alt efter hvilken del af det nordlige Japan de kom fra. Men senere er der opstået en mere fri stil, hvor kunsthåndværkeren selv vælger motivet.

Kokeshi-dukkerne danner forbillede og er inspiration til en lang række figurer i moderne japansk popkultur.

Kokeshi betyder ’trædukke’ eller ’lille dukke’

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39005
Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: 31,2 x 24 (ark)
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer