Japansk madkasse - Bentobox med sort kat

Japansk madkasse - Bentobox med sort kat

Bentoboxen er en traditionel japansk madkasse; her udformet som en sort kat der vinker (Maneki-Neko).

Bentoboxe kan købes mange steder i Japan og udformningerne er uendeligt forskellige. Denne udgave består af to rum med hver deres låg.

Bentoboxen kan så, i dette tilfælde, holde ris og f.eks. stegte grøntsager adskilt indtil det skal spises. Det hele holdes sammen af et elastik bånd og pakken inkluderer også et køleelement.

Bentoboxens historie strækker sig helt tilbage til 1100-tallet, og den udvikler sig voldsomt de næste 900 år.

Denne bentobox kan tåle både microbølgeovn (til opvarmning) og opvaskemaskine. Kapaciteten er 270 ml x 2.

Materiale: Plastik
Mål (BxH) i cm: 8 x 16 x 8