Japansk madkasse - Bentobox med samurai

Japansk madkasse - Bentobox med samurai

Bentoboxen er en traditionel japansk madkasse; her udformet som en kokeshi-dukke. Bentoboxe kan købes mange steder i Japan og udformningerne er uendeligt forskellige. Denne udgave består af to rum og en top (hatten) som fungerer som skål. Bentoboxen kan så, i dette tilfælde, holde fisk, ris og f.eks. stegte grøntsager adskilt indtil det skal spises. Det hele holdes sammen af et elastik bånd.

Bentoboxens historie strækker sig helt tilbage til 1100-tallet, og den udvikler sig voldsomt de næste 900 år.

Denne bentobox kan tåle både microbølgeovn og opvaskemaskine og er desuden BPA-fri. Kapaciteten er 200ml x 2 og 240ml i skålen.

Materiale: BPA-frit plastik
Mål (BxH) i cm: 10 x 13