• Japansk madkasse - Bentobox med samurai
    Japansk madkasse - Bentobox med samurai
  • Japansk madkasse - Bentobox med samurai
  • Japansk madkasse - Bentobox med samurai

Japansk madkasse - Bentobox med samurai

189,00 DKK

Bentoboxen er en traditionel japansk madkasse; her udformet som en kokeshi-dukke. Bentoboxe kan købes mange steder i Japan og udformningerne er uendeligt forskellige. Denne udgave består af to rum og en top (hatten) som fungerer som skål. Bentoboxen kan så, i dette tilfælde, holde fisk, ris og f.eks. stegte grøntsager adskilt indtil det skal spises. Det hele holdes sammen af et elastik bånd.

Bentoboxens historie strækker sig helt tilbage til 1100-tallet, og den udvikler sig voldsomt de næste 900 år. 

Denne bentobox kan tåle både microbølgeovn og opvaskemaskine og er desuden BPA-fri. Kapaciteten er 200ml x 2 og 240ml i skålen. 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37561
Materiale: BPA-frit plastik
Mål (BxH) i cm: 10 x 13
Periode: Middelalder til nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.