Håndmalet hvid geisha-dukke med te-si

Håndmalet hvid geisha-dukke med te-si

Smuk og fantastisk charmerende håndmalet dukke i keramik. Og ikke nok med, at den er rigtig fin og meget japansk, så fungerer den også som en te-si til din daglige kop te. Når du løfter hovedet på dukken, gemmer det på en te-si, som er perfekt til en eller flere kopper te. Når teen er klar, kan te-sien komme tilbage i dukken.

Må ikke komme i opvaskemaskine eller i mikrobølgeovn.

Materiale: Keramik, stål
Mål (BxH) i cm: 6 x 14