• Gro din egen kaffeplante
    Gro din egen kaffeplante

Gro din egen kaffeplante

79,00 DKK

Har du grønne fingre? Selvfølgelig har du det … ellers kan du hurtigt og nemt få det. I anledning af vores koloni-udstilling, tænkte vi, at det kunne være sjovt at dyrke planter fra fjerne, varme egne af verden.
Med denne Ecocan er det nemt at være grøn og eksotisk. Den lille potte er fyldt med granulat, frø og næring. Det eneste du skal tilsætte er vand. Brug låget som underskål og stil krukken lyst.

Så bliver det da ikke meget nemmere. Efter kort tid (det varierer lidt, men op til 18 dage) så dukker den lille spire frem og en dag vil den blive en kaffeplante. Når planten vokser sig for stor til krukken, pottes det hele over i en urtepotte med jord.

Den lille, oprindelige krukke, som er lavet af knust bambuspulver og risskaller, går langsomt i opløsning i jorden og virker som næring til planten.

Kaffeplanten er af arten Ægte kaffe [Coffea arabica nana] og kan stå ude i halvskygge om sommeren. Den vokser til en maksimum højde på 1,5 meter og har hvide blomster der dufter af vanilje. Med lidt held og pleje kan man faktisk få frugter ud af det.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39516
Mål (BxH) i cm: 7,5 x 9
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Proppistol
20,00 DKK