Kimonojakke i rød og pink

2.699,00 DKK

Kimonojakke i rødt og pink mønster og med orange kanter.

Jakken er inspireret af den klassiske japanske nationaldragt, kimonoen, som før i tiden blev båret af både mænd, kvinder og børn, men som nu oftest kun bæres af kvinder. Oprindeligt var det en betegnelse for alt slags tøj, men i nyere tid er det navnet på den klædedragt vi kender med brede ærmer og lange skøder.

Jakken er designet og produceret i Danmark.

Jakkerne er strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik.

Jakkerne skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Varenummer: rod_kimono_jakke
Materiale: Merinould