Håndstrikkede babyfutter i 100% yakuld fra Mongoliet

Her får du de kæreste brune babyfutter i det blødeste og lækreste håndspundne yakuld, som du kan holde din babys fødder varme. En uld, som heller ikke klør. Selve futten er hæklet og den øverste ribkant er strikket.

Yakuld er ligesom cashmere en luksusfiber, som er kendt og elsket for sin fantastiske blødhed, og udgør et stort potentiale for en bæredygtig udvikling på den mongolske slette.

Yakoksen er et vigtigt dyr for Mongoliets nomader og dens uld er i de senere år blevet kendt i modeindustrien, hvor man sætter pris på dens levende naturfarver, varme og blødhed. Yakokserne græsser frit i Arkhangai bjergene i harmoni med naturen. Ulden her stammer fra Ar Arvjin Delgrekh kooperativet.

Størrelsen på futterne passer til en baby på ca. 9-12 mdr.

Babytøjet i yak okse uld er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Materiale: Strikket og hæklet baby yak okse uld
Mål: Længde: ca. 12 cm Bredde: ca. 7 cm. Højde: ca. 8 cm.
Størrelse: 9-12 mdr.
Farver: Mørk- og lysebrun - 2 farvet (kaffebrun og mørk nougat)