Håndstrikkede babybukser i håndspunden 100% baby-yakokse uld fra Mongoliet

Her får du de kæreste babybukser i noget af det blødeste, luneste og lækreste uld, som du kan give din baby på. En uld, som heller ikke klør.

Yak-uld er ligesom cashmere en luksusfiber, som er kendt og elsket for sin fantastiske blødhed, og udgør et stort potentiale for en bæredygtig udvikling på den mongolske slette.

Yak oksen er et vigtigt dyr for Mongoliets nomader og dens uld er i de senere år blevet kendt i modeindustrien, hvor man sætter pris på dens levende naturfarver, varme og blødhed. Yak okserne græsser frit i Arkhangai bjergene i harmoni med naturen. Ulden her stammer fra Ar Arvjin Delgrekh kooperativet.

Størrelsen på bukserne passer til en baby på ca. 9-12 mdr.

Babytøjet i yak okse uld er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Materiale: Baby yak okse uld
Mål: Bredde: ca. 28 cm. Højde: ca. 43 cm.
Størrelse: 9-12 måneder
Farver: Kaffebrun