• Blødt tørklæde i uld og viskose med helleristningsmotiver
    Blødt tørklæde i uld og viskose med helleristningsmotiver

Blødt tørklæde i uld og viskose med helleristningsmotiver

449,00 DKK

Lækkert blødt tørklæde i uld og viskose med smukt grafisk mønster i gråsort, petrol og lime med de meget smukke helleristningsmotiver fra bronzealderen.

Helleristninger var tidens tegninger i bronzealderen, som man bl.a. kan se eksempler på en del steder på Bornholm, men de er generelt meget udbredt i hele Skandinavien. 

Det var figurer og symboler ridset i eller malet på sten og er kendt i hele verden. Man skelner mellem stenalderens jagtristninger og bronzealderens jordbrugsristninger. Sidstnævnte er forbillede for tørklædet her.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38928
Periode: Bronzealder
Materiale: Blødt uld og viskose
Mål: 60 x 180
Farver: Gråsort, petrol og lime

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.