Hold ferie i Danmark - Magnet

Magnet med motiv fra en gammel plakat. Oplagt og anderledes at have hængende på køleskab eller opslagstavle.

Det oprindelige motiv er en turistplakat udført af Henry Thelander i 1936. Henry Thelander er blandt andet kendt for sine ikoniske plakater for DSB, Danmarks Turistforening og mange motiver på Bing & Grøndahls juleplatter.

Varenummer: 37159_HT12
Materiale: Plastik, magnetfolie
Mål (BxH) i cm: 5,7 x 7,8

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.