• Baby bodystocking med runer - økologisk bomuld
    Baby bodystocking med runer - økologisk bomuld
  • Baby bodystocking med runer - økologisk bomuld

Baby bodystocking med runer - økologisk bomuld

139,00 DKK

Lækker hvid baby body med rødt tryk – ”Miniviking” både skrevet med runeskrift og på dansk.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordet er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. 

Body’en kommer i tre størrelser. Du kan i øvrigt med god samvittighed putte "Lille Pus" i denne skønne dragt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Det er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Minimum 70 % af den energi der er brugt, kommer fra vindenergi, og spildevandet fra produktionen bliver renset og genanvendt. Så skulle det være på plads.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36076
Periode: Vikingetid
Materiale: Økologisk bomuld

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.