Viking med hjelm og skjold i stof og sølvtråd - håndlavet ophæng

Flot, gennemført og håndlavet viking med stort skæg, hjelm og skjold udført i polyester og sølvtråd. Dekorationen af vikingen fortsætter på bagsiden, og her kan man - som på forsiden - også se hans lange hår og den fine sølvtrådsdekoration på både overdel og bukser.

Dukken er udført i hånden af thailandske kvinder tilknyttet et fair trade-program i landområderne, der sætter dem i stand til at arbejde hjemmefra og opretholde en ordentlig løn.

Materiale: Polyester og sølvtråd
Mål (BxH) i cm: 7,5 x 15 (without thread)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.