Viking med hjelm og skjold i stof og sølvtråd - håndlavet ophæng

Flot, gennemført og håndlavet viking med stort skæg, hjelm og skjold udført i polyester og sølvtråd. Dekorationen af vikingen fortsætter på bagsiden, og her kan man - som på forsiden - også se hans lange hår og den fine sølvtrådsdekoration på både overdel og bukser. Også ved juletid vil han vække begejstring som et stykke smukt, sjovt og anderledes pynt.

Dukken er udført i hånden af thailandske kvinder tilknyttet et fair trade-program i landområderne, der sætter dem i stand til at arbejde hjemmefra og opretholde en ordentlig løn.

Materiale: Polyester og sølvtråd
Mål (BxH) i cm: 7,5 x 15 (without thread)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.