Smørebræt og kniv i fyrretræ - vikingeskibsmotiv

Et lækkert og rustikt smørebræt og tilhørende kniv i fyrretræ - et stykke håndlavet brugskunst, som leder tankerne hen på den gang mormor var ung og på solide køkkenredskaber. Du kan smøre dig en god håndmad i køkkenet eller dække op til et smukt og uhøjtideligt morgenmåltid, brunch eller en god frokost. Også en god gaveidé til udenlandsdanskeren, eller som firmagave.

Materiale: Fyrretræ

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.