• Ridder til hest i stof og guldtråd - håndlavet
    Ridder til hest i stof og guldtråd - håndlavet

Ridder til hest i stof og guldtråd - håndlavet

125,00 DKK

Renæssance ridder udført i filt, bomuld og guldtråd. Syningen med guldtråd gør dukken lidt reliefagtig og den kunne lige så godt være sprunget direkte ud af Bayeux tapetet. Ridderen er uhyre velegnet til at have hængende hele året, ikke mindst hvis man er vild med middelalder og renæssance. Men ved juletid vil han vække begejstring som et stykke smukt og anderledes pynt.

Dukken er udført i hånden af thailandske kvinder tilknyttet et fair trade-program i landområderne, der sætter dem i stand til at arbejde hjemmefra og opretholde en ordentlig løn.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36453
Periode: Middelalder, renæssance
Materiale: Bomuld, filt, guldtråd
Mål (BxH) i cm: 12 x 13

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.