• Ravring
    Ravring
  • Ravring

Ravring

59,00 DKK

Helt enkel ring bestående af små stykker rav trukket på et elastikbånd. Ringen svarer til størrelse 53 – 60.

Rav er harpiks, som gennem mere end 20 millioner år, er formet, hærdet og forstenet i jorden og i havet. Et produkt fra længst forsvundne fyrreskove, men - som i vore dage - i stedet bliver udnyttet på smukkeste vis i brugskunst, og ikke mindst smykker. I Danmark forekommer, i alt overvejende grad, det såkaldte succinit, - en ravtype, som måske nok er bedre kendt som baltisk rav.

Rav forekommer i rigtig mange former, strukturer og farver. Den mest almindelige og udbredte ravtype og farve, som vi kender her i Danmark, er ravet med de rødlige og brune farvetoner.

Da der er tale om naturprodukter, kan varen, du modtager, variere en smule i udseende fra varen på billedet. I kommentarfeltet kan du skrive om du ønsker en lys, en mørk eller en ring med blandede farver.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30318
Periode: Oldtid
Materiale: Rav, gummi
Mål (BxH) i cm: 2,5 cm i diameter

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Amber
199,00 DKK
Vikingete
39,00 DKK
Viking Art
148,00 DKK