Sæt med 3 forskellige ørestikker - sølv

Sæt med 3 forskellige ørestikker - sølv

Et sæt af 3 smukke historiske ørestikker i sølv. Du kan kombinere dem, som du selv har lyst til. Man kan bruge én, to eller dem alle tre sammen på en gang, og herigennem skabe sit eget personlige look. Også en gave til dem man ønsker det bedste her i livet, og en perfekt gave til konfirmanden og nonfirmanden.

Yggdrasil, i den nordiske mytologi kendt som ”Livets træ" eller ”Verdenstræet” er et enormt asketræ, hvis altid grønne krone når op til himlen, og hvis rødder ender i tre forskellige verdener.

Troldekorset er en amulet i form af en Odal-rune. Det har været anvendt i den skandinaviske folketro siden vikingetiden, hvor det beskyttede den rejsende mod trolde og andre farer.

Odins hjerte er også kendt som Sankt Hans kors og Johannes Døberens kors. På den måde favner smykket flere religioner.

Til pudsning af oksideret sølv anbefales en imprægneret pudseklud.

Periode: Vikingetid
Materiale: Sølv
Mål (BxH) i cm: 9 x 4 mm, 10 x 10 mm, 15 x 15 mm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.