• Wendel armring
    Wendel armring

Wendel armring

1.299,00 DKK

Wendel-armringen er inspireret af det karakteristiske wendelhalssmykke fra bronzealderen. Wendelsmykket er kun fundet som halsring, og armringen er derfor lavet med henblik på at få et smykkesæt. Bronzealdersmykket er fundet flere steder i det skandinaviske og nordtyske område, og flere eksemplarer er udstillet på Nationalmuseet i København.

Kopien, der er knap så kraftig som originalen, er udført i britannia-metal, som består af næsten rent tin, belagt med rent sølv.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33760
Periode: Bronzealder
Materiale: Forsølvet tin

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Wendel halsring
1.499,00 DKK