Vedhæng med symbolet for evigt liv

Smukt vedhæng i tin med kæde fremstillet efter gamle keltiske traditioner. Vedhænget, som er opkaldt efter den irske gud Lugh, er designet som en knude uden ender, der symboliserer kelternes tro på det evige liv. Smykket kommer i en fin gaveæske og kæden følger med i prisen.

Periode: Oldtid
Materiale: Tin
Mål (BxH) i cm: Vedhæng: Ø 3,8 cm. Kæde: 45 cm.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.