• Vikingering med skjoldmotiv
    Vikingering med skjoldmotiv

Vikingering med skjoldmotiv

449,00 DKK

En meget flot ring med vikingemotiv. Det er bestemt ikke et afdæmpet smykke, men helt sikkert en ring der sidder på fingeren for at blive set.

Oprindeligt er skiven en såkaldt fibel, et spænde til en jakke eller en kappe. Fiblen blev fundet i en grav ved Ribe domkirke og dateres til ca. år 900. Motivet for fiblen er sandsynligvis mønsteret fra et vikingeskjold.

Ringen kan desuden give sig med hensyn til størrelse, idet den del af ringen, som sidder rundt om selve fingeren, er delt i to. Den kan derfor skubbes til og fra hinanden og på den måde gøres større eller mindre. Derfor dækker den enkelte ring flere størrelser alt efter, om du vælger en small, medium eller large.

Small: ca. str. 52, 53 og 54
Medium: ca. str. 54, 55 og 56
Large: ca. str. 56, 57 og 58

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38959
Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv
Mål (BxH) i cm: Diameter 2,7

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikinger
99,00 DKK