• Troldekors - bronze
    Troldekors - bronze

Troldekors - bronze

129,00 DKK

Troldekorset er en amulet i form af en Odal-rune. Det har været anvendt i den skandinaviske folketro siden vikingetiden, hvor det beskyttede den rejsende mod trolde og andre farer. Også gravide bar troldekors for at beskytte deres ufødte barn mod ondskab og magi. Udover at troldekorset har været båret som vedhæng, så er det fundet indhugget i genstande mange steder som beskyttelse.

Hvis halssmykket måske virker bekendt, så kan det skyldes, at det fine vedhæng spillede en rolle i julekalenderen 'Selmas Saga' på tv-kanalen Ramasjang i 2018.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36640
Periode: Vikingetid
Materiale: Bronze
Mål (BxH) i cm: 2,2 x 3,8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer