Trefliget spænde og broche i sølv

Smuk og enkel trefliget broche og spænde i sterling sølv fra Vaagstad i Sverige. Vikingernes kvinder brugte trefligede spænder til at samle deres kapper med. Et trefliget spænde er også blevet fundet i en kvindegrav ved Lejre på Sjælland.

Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv
Mål (BxH) i cm: 3,2 x 3,2

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.