• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Thorshammer i ben med lædersnøre

Vedhæng i okseben udformet som guden Thors hammer. Smykket er en kopi af en Thorshammer fundet ved Uppland i Sverige.

Da de kristne brugte et kors som symbol, anvendte hedningerne istedet den kraftfulde gud Thors hammer som deres symbol. Hammeren tilhørte Odins søn Thor, som brugte den i sin kamp mod Jætterne. Den ramte altid sit mål og vendte tilbage til ham. Hovedet på hammeren viser en af Odins ravne og symboliserer, at overguden Odin også overvåger krigsguden Thor.

Når du køber smykket følger der en sort lædersnor med, som allerede er bundet, - og bundet på en sådan måde, at den kan justeres i længden.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Materiale: Okseben og sort lædersnøre
Mål (BxH) i cm: Thorshammer: 2,5 x 3,8

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.