• Sort flettet læderarmbånd med Fenrisulv
    Sort flettet læderarmbånd med Fenrisulv

Sort flettet læderarmbånd med Fenrisulv

999,00 DKK

Gennemført lækkert sort og flettet læderarmbånd med Fenrisulven fra nordisk mytologi i sterlingsølv. Selve lukkemekanismen sidder elegant skjult i i ringen, der forbinder de to ulvehoveder og lukker armbåndet. Armbåndet er 6 mm tykt.

Fenrisulven stammer fra den nordiske mytologi. Loke er far til Fenrisulven og Angerboda er dens mor. Dens to søskende er Midgårdsormen og Hel, og dens to halvsøskende er Vale og Narfe. Fenris, Hel og Midgårdsormen skal ifølge Vølvens spådom slås mod og slå nogle af de stærkeste aseguder ved Ragnarok.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33008
Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv og sort læder
Mål (BxH) i cm: Armbånd Ø:6 mm. Fås i længden 20, 21,5 og 23 cm.

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Nordiske guder
249,00 DKK