• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Rustik nøgle fra vikingetiden som smykkevedhæng

Smuk skandinavisk nøgle i patineret bronze fra vikingetiden, som hér bliver transformeret til et originalt og rustikt smykkevedhæng tilsat en enkel sort lædersnor. Længden på lædersnøren er ca. 90 cm.

NB. Lædersnoren skal købes særskilt og er ikke med i prisen, når du køber vedhænget.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Materiale: Bronze, sort lædersnor
Mål (BxH) i cm: Lædersnor ca. 90 cm Nøgle: 4 x 6,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.